Young woman

Slik fjerner du vortene – gi dem en kald opplevelse

Publisert: 22. juni 2017 kl 02:06

Young woman

Vorter er en vanlig hverdagsplage i norske hjem. Så mye som ett av tre barn har vorter på hendene eller føttene. Som regel rammer vorter barn som går i barnehage eller på skole. Grunnen er at immunforsvaret ikke er ferdig utviklet, og de får lettere sår og kutt enn voksne. I tillegg er disse barna eksponert for smitte gjennom direkte kontakt i lek, under dusjing etter gymtimene eller ved felles bruk av ting som leker.

ENKEL – OG KALD – HJEMMEBEHANDLING

Nå blir det enklere enn noensinne å behandle vortene selv, med VorteFri FREEZE i norske apotek. Dette er den første hjemmebehandlingen som bruker dinitrogenoksid, en svært kald gass, til å fryse vortene helt ned til de dypeste lagene. Ved hjelp av Ultra Freeze Technology™ fryses vorten ved iskalde 80 kuldegrader. Den lave starttemperaturen holder gjennom hele behandlingen, og gjør at VorteFri FREEZE er hjemmebehandlingen mot vorter som har desidert lavest temperatur.

EFFEKTIV VORTEFJERNING FOR BÅDE BARN OG VOKSNE

VorteFri FREEZE kan brukes på hele familien, og anbefales til behandling av de eldre barna, men også foreldre som ønsker en rask vortebehandling. En temperaturtest med flere fryseprodukter for hjemmebehandling viser at VorteFri FREEZE holder en signifikant lavere temperatur enn andre alternativer – derfor er den mer effektiv. I en klinisk studie ble tre ganger så mange av testens VorteFri FREEZE-brukere kvitt vorten etter kun én behandling, sammenliknet med testgruppen som brukte en annen frysebehandling for hjemmebruk. Mange foreldre setter pris på denne effektiviteten, at det normalt holder med kun én behandling av barnas vorter. Opplev effektiviteten til VorteFri FREEZE du også!

VorteFri Freeze selges i alle norske apotek: Apotek 1, Vitusapotek, Ditt Apotek og Boots Apotek. Et produkt holder til 7 behandlinger. Esken inneholder 6 engangstupper. Til behandling av voksne og barn fra fire år (ikke egnet til gravide, ammende eller diabetikere). Kontakt lege dersom vorten ikke er borte etter tre behandlinger. Les pakningsvedlegget nøye for bruk.

Behandlingsformer for FOTPLEIE

Fotpleie

NALOX

Nalox behandler negler som er rammet av en soppinfeksjon

Fotpleie

VORTEFRI FREEZE

VorteFri FREEZE er en rask hjemmebehandling som effektivt fjerner vorter på hender, armer og føtter.

Fotpleie

VORTEFRI ORIGINAL

VorteFri Original er en unik og effektiv vortebehandling som det kun tar sekunder å applisere.

Fotpleie

VORTEFRI PEN

VorteFri PEN er en unik og effektiv vortebehandling som det kun tar sekunder å applisere.