Young woman

BEHANDLING AV VORTER MED VORTEFRI PEN

Nå lanseres VorteFri PEN i norske apotek. Dermed blir behandlingen av vorter enklere og tryggere.

Publisert: 18. februar 2020 kl 02:02

Young woman

Det er en fordel når man skal behandle barns vorter at det er enkelt. VorteFri PEN gir riktig dose og man unngår å søle på frisk hud.

VorteFri PEN er en unik og svært effektiv vortebehandling til hjemmebruk, hvor det kun tar sekunder å påføre. Med den enkle tusjapplikatoren er det fort gjort å behandle vorter på hender, føtter, albuer og knær, uten fare for å søle. Pennen inneholder en effektiv og kraftig maursyreoppløsning. Maursyren trenger inn i vorten og tørker den ut fra roten av. Deretter vil kroppen selv støte bort resten av vorten. Da ingen virus kan overleve i maursyr, kan produktet trygt brukes av flere.

9 AV 10 BLIR VORTEFRIE INNEN 12 UKER

Den aktive ingrediensen i VorteFri PEN, maursyre, har i flere kliniske undersøkelser blitt dokumentert som meget effektiv til behandling av vorter. I en av undersøkelsene ble 9 av 10 vortefrie i løpet av 12 behandlinger med maursyre. I gjennomsnitt forsvant vortene etter 4-5 behandlinger.

KAN BRUKES PÅ SMÅ BARN OG PERSONER MED DIABETES

VorteFri PEN gir ingen arr eller infeksjoner ved korrekt bruk. Siden den kan brukes på tynn hud, er pennen også velegnet til bruk på små barn. Ettersom det allerede er dosert riktig menge væske i tuppen av pennen, kan man være trygg på at man påfører tilstrekkelig mengde og det er ingen fare for søl. VorteFri PEN er godkjent fra 4 år og påføres én gang i uken. Ikke bruk plaster over vorten etter behandling. Behandlingstiden er 5-15 uker eller til vorten er borte.

VorteFri PEN kan også brukes på barn under 4 år, så fremt lege eller helsestasjon har bekreftet at utveksten er en vorte. Reduser antall påføringer til annenhver uke. VorteFri PEN kan også brukes av personer med diabetes, gravide og ammende.

Den praktiske applikatoren passer også perfekt i vesken på reise. VorteFri PEN holder til rundt 30 behandlinger.

VorteFri PEN er tilgjengelig på alle apotek.

Behandlingsformer for HUDPLEJE

Hudpleie

DEXEM

Dexem er en produktserie som behandler irritasjon og andre symptomer ved eksem – helt uten kortison.

Hudpleie

ANTIX

Antix (aciklovir 5%) er et reseptfritt legemiddel med aciklovir til behandling av munnsår. Fra 12 år.